23 juni 2021

Vragen Glamping op de Woensberg

Volgens een bericht in de Gooi en Eemlander blijkt dat op het voormalige kampeerterrein De Woensberg - op de grens van Huizen en Blaricum – door Landal GreenParks een camping met safaritenten, luxe ingericht met sanitair, keuken en stromend water wordt geopend.

Landal Gooise Heide ligt aan de Woensbergweg in Huizen, ingesloten tussen het natuurreservaat de Huizer Eng en het Warandepark. In de eerste fase worden er 45 luxe ingerichte safaritenten geplaatst, inclusief sanitair, keuken en stromend water. Vanaf 1 juli kan er worden geboekt voor deze safaritenten. De eerste gasten kunnen er eind juli al terecht. 

In april 2022 verwacht men een tweede fase van nog eens 70 luxe tenten te plaatsen. Momenteel wordt het eerste deel van het prachtig gelegen 7,7 ha. grote terrein inclusief het receptiegebouw gebruiksklaar gemaakt. Het terrein is autovrij en onder verschillende tentdoek-overkappingen kunnen activiteiten plaatsvinden. Er worden vier centrale activiteitententen geplaatst en er is een speelplaats voor kinderen. Het terrein ademt een ‘gemoedelijke sfeer’ en ligt in een natuurlijke bosrijke omgeving en is een uitstekende bestemming voor families met kinderen.